Ask a curator day: Tu preguntes i els experts responen

Departament de Comunicació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

La participació es fa a través de la plataforma twitter, mitjançant el hashtag #askacurator. Durant tot el dia 19, tothom que ho destigi podrà seguir les respostes dels experts i conservadors dels diversos museus participants. Abans d’aquest dia però, es poden adreçar les preguntes al compte i adreça de twitter de cada institució participant, sempre amb la referència de l’etiqueta #askacurator i l’àlies d’usuari del museu. D’aquesta manera quedaran centralitzades prèviament totes les preguntes i es podrà fer un seguiment durant el mateix dia 19 de totes les respostes.

Aquest esdeveniment està gestionat a través del web www.askacuratortoday.com, amb la llista de museus, galeries i centres de tot el món que participen en la iniciativa, agrupats per països i categories, segons siguin centres de ciència, museus o galeries d’art.

El Museu de Ciències Naturals ja va participar en les dues anterior convocatòries. També és un dels poquíssims museus de ciències naturals que figura a la web: askacurator.com, on els experts responen les preguntes que els usuaris els adrecen a través de petites càpsules de vídeo: http://www.askacurator.com/museums/natural-history-museum-of-barcelona.html

Enguany el nombre de museus de l’estat espanyol que participen en aquesta jornada tuitera internacional  s’ha incrementat considerablement, com també els de ciència: http://askacuratorday.com/spain.html

Us convidem que ens adreceu les vostres preguntes ( @museuciencies + pregunta+#askacurator) i que el dia 19 estigueu connectats al nostre canal de Twitter per tal de presenciar el debat mundial i les respostes dels nostres experts i de la resta de museus del món.

Mentrestant i si voleu seguir les novetats sobre aquesta iniciativa, qui pregunta i qui respon podeu entrar a #askacurator del Twitter.