Petites històries del cinema: Eureka! Ciència en moviment

El MACBA proposa, pel proper dissabte 26 de juny a les 17.30 h, una nova cita amb el cicle ‘Petites històries del cinema: Eureka! Ciència en moviment’, un programa de cinema per a nens i nenes que proposa algunes peces de divulgació o de treball científic que, al marge de la seva intenció original, resulten atractives en el context de la creació.

Aquesta vegada el cicle farà la projecció del curtmetratge Vital Zippering de Patricia Saragüeta (col·laboradora del CRG, doctora en química, investigadora del Consell Nacional d’Investigacions Científiques i Tècniques i artista). El curtmetratge, que ha estat produït pel MACBA amb el suport del CRG, s’inclou en l’última de les sessions que mostra el món natural com una font de continguts per a la creació artística i l’aproximació dels científics a l’art a través de la biologia. La projecció, de 3 minuts de durada, conté imatges microscòpiques cel·lulars acompanyades de música.

Més informació