Comencen les activitats del Diumenge a la vora del Ter

Des del Museu Industrial del Ter han organitzat tot un seguit de tallers i sortides que permetran conèixer el ric patrimoni cultural i natural de la conca mitja del riu Ter. Les activitats, que es desenvoluparan tots els diumenges de cada mes a les 11 del matí, estan pensades perquè tant es puguin fer de manera individual com en família.

Activitats en família a la vora del Ter
Activitats en família a la vora del Ter

Cada primer diumenge de mes investigarem l’estat de salut del riu en un taller on adoptant el paper d’investigadors el visitant descobrirà els petits animals que viuen a l’aigua. A la vora del riu s’agafarà una mostra dels invertebrats aquàtics, i després al laboratori i amb les lupes binoculars s’identificaran. Finalment es farà un recompte per determinar quin és l’estat de salut del riu. Es farà al Museu Industrial del Ter.

Més informació i detalls: http://www.mitmanlleu.org/index.php?c=16&veurefitxa=460