Nova convocatòria del Concurs de Fotografia de la Natura

Aquest any el tema escollit per a les fotografies participants en el concurs ha estat la “Natura Urbana ”, temàtica que inclou tant els elements biològics (plantes, animals i altres éssers vius), i els ecosistemes urbans que conformen, com els motius geològics (pedres, fòssils, etc.) que es poden trobar als pobles, viles o ciutats. Les fotografies es poden presentar fins al 15 de maig i han de complir unes característiques ajustades a les bases del concurs que es presenten (màxim de 3 fotografies per persona, màxim 6 Mb, en color o en blanc i negre, inèdites, sense retocs digitals).

Podeu participar a través del formulari accessible del web del Centre d’Estudis Comarcals (www.cecbanyoles.cat).

Bases del concurs.

Font de la notícia: Centre d’Estudis comarcals de Banyoles