Delta Birding Festival

El proper cap de setmana del 26, 27 i 28 de setembre tindrà lloc en les instal·lacions de Monnatura Delta, al Delta de l’Ebre, un festival ornitològic que comptarà amb una fira comercial amb més de 30 expositors d’empreses i organitzacions del sector, un completíssim programa de xerrades, cursos i activitats al voltant del món del ocells i un seguit de sortides guiades per ornitòlegs professionals que seran de gran interès pels aficionats a l’ornitologia, siguin professionals o principiants.

Hi participaran ornitòlegs de renom internacional, en les xerrades, signant llibres i col·laborant amb la seva experiència en les sortides guiades. Els visitants podran tenir opcions a guanyar importants premis patrocinats per les cases d’òptica, fotografia o editors de llibres, com Swarovski, Zeiss, Bushnell i Lynx.

L’Institut Català d’Ornitologia organitza concursos, presenta projectes de ciència ciutadana, posa guies ornitològics experts en totes les sortides i organitza sortides guiades gratuïtes per principiants, per tal que aquests també tinguin l’opció d’introduir-se en el fascinant món del coneixement dels ocells.

Tota la informació i agenda d’activitats a www.deltabirdingfestival.com