Week-end per un Bon Clima a la Filmoteca de Catalunya

Organitzat per la pròpia Filmoteca de Catalunya i l’Observatori Climàtic, el cap de setmana del 19 al 21 de novembre tindrà lloc el cicle de projeccions dedicades al canvi climàtic “Week-end per un Bon Clima“.

El divendres dia 19 a les 18:45 hi haurà una taula rodonaveritats incòmodes” de presentació en la que hi participaran els ponents: Anna Rosa Martínez, Salvador Pueyo, Christian Weber, Angel Panyella, María Passalacqua, Jordi Miralles, Pablo Cotarelo, Daniel Gómez i Jordi Bigues que en serà el moderador. També s’hi projectaran les la pel·lícules An Inconvenient Truth The Road, The Day after Tomorrow,

Totes elles en versió original, subtitulades en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *