1er Dia de les Papallones

Aquesta activitat ens ajudarà a difondre més el món de les papallones
i diferents institucions de Catalunya que hi treballen, i, sobretot, ens ajudarà a donar a conèixer la feina que fan els col·laboradors voluntaris del projecte de seguiment de les poblacions de papallones diürnes: el Butterfly Monitoring Scheme a Catalunya (CBMS).

L’activitat estrella consistirà a fer un itinerari guiat per un dels col·laboradors del CBMS, però al programa també recollim diferents activitats relacionades amb les papallones que realitzen altres institucions i col·lectius, tot pensat perquè pugueu participar en aquella
que més us agradi i així poder gaudir d’un bon primer Dia de les Papallones!

Consulteu més activitats programades durant aquest mes de juny:  Dia de les Papallones