Preparats pel BioblitzBcn 2014?

Què és?

Un Bioblitz és un esdeveniment de descoberta de la natura i on durant un període de 24 hores, científics que estudien grups específics de flora i fauna identifiquen tots els organismes que es troben en una àrea determinada i són ajudats per voluntaris. Les famílies estan convidades per assistir a passeigs de natura, assabentar-se més del nostre món natural,  de la seva diversitat i participar en l’inventari que es fa cada any.

Els BioBlitzs són unes jornades intenses, ja que en només 24 hores es comptabilitzen un munt d’organismes, de la mà d’experts i aficionats naturalistes.

 

BioBlitzBcn 2013: Jornades obertes de recerca naturalista from Museu de Ciencies Naturals on Vimeo.

Quan?

Aquest projecte de recerca naturalista arriba a la cinquena edició després de 4 anys consecutius de recerques. Durant els propers 30 i 31 de maig , el Parc del Laberint d’Horta ens tornarà a portar a la zona ja explorada el 2010 amb l’inici d’aquest projecte i l’edició de l’any passat.

Com sempre no estem sols en aquesta aventura… ja hi ha altres ciutats que s’han avançat i han anunciat els seus pròxims BioBlitzs: California (USA, 28-29 de març), Oklahoma (USA, 3-5 d’octubre), Washington (USA, 3-4 de maig) entre d’altres.

També podeu seguir-nos a Twitter amb l’etiqueta #BioBlitzBcn.

Com?

Des del 5 de maig tindreu tota la informació actualitzada i l’última hora sobre el Bioblitzbcn en un nou espai web:

bioblitzbcn.museuciencies.cat

També hi trobareu el programa de tots els itineraris programats i les activitats complementàries, així com informació relativa a tots els grups biològics de les espècies que podreu trobar.

 

Més informació d’edicions anteriors:

BioblitzBcn2010

BioblitzBcn2011

BioblitzBcn2012

BioBlitzBcn2013

 

 

 

3 Comments

 1. Cristi ha dit:

  Bon dia,
  A principis de maig està previst l’obertura de les inscripcions als diversos tallers i activitats que s’ofereixin. Ja us mantindrem informats dels terminis i del procediment a seguir.
  Moltes gràcies per la teva consulta!

  1. Esperanza Barragán ha dit:

   Gràcies!

 2. Esperanza Barragán ha dit:

  Com ens podem inscriure al bioblitz 2014? Quan s’obren les inscripcions?

Comments are closed.