#MuseumWeek 2015

A més a més, és una oportunitat per què tots aquells que comparteixen els mateixos interessos i inquietuds puguin descobrir nous centres, contactes, projectes culturals, persones afins,….En definitiva, crear comunitats, bescanviar impressions i difondre la cultura.

Per tal la conversa sigui més àgil i profitosa, s’ha programat per cada dia de la setmana una temàtica diferent a l’entorn dels museus que es podrà seguir fàcilment amb l’etiqueta #MuseumWeek.

  • 23 de març: El dia a dia del Museu i el que s’amaga darrere, secrets del Museu, interioritats, … (# SecretsMW)
  • 24 de març:  Per preguntar als seguidors i usuaris records de la seva visita : imatges, vídeos, llibres, catàlegs, experiències,…. (# SouvenirsMW)
  • 25 de març:  Història dels edificis, jardins, veïns, barri. Una perspectiva diferent. (#architectureMW)
  • 26 de març:  Una crida per compartir continguts divertits relacionats emb les ciències naturals, natura, ciència, art, història…tot fent ús dels mòbils i de les noves tecnologies ( #inspirationMW)
  • 27 de març: Experiències i activitats familiars i escolars que permeten viure una experiència diferent del Museu per recordar.   (#familyMW)
  • 28 de març:  Per compartir el que més us agrada sobre el museu, expositors, vitrines, expos, racons, peces, persones, personatges….en format imatge, video, etc. (#favMW)
  • 29 de març: Dia per fer perfomances, memes, selfies, poses, …fent servir el museu com escenari (#poseMW)

museumweek2015El Museu de Ciències Naturals de Barcelona (@museuciencies) també participa d’aquesta setmana i com en d’altres iniciatives tuiteres  ( #Askacuratoday, #followaMuseumday ) no vol perdre l’oportunitat d’obrir portes al diàleg, creació conjunta i, en especial, de participació, tant al personal del museu com als nostres seguidors i públics.

Podeu consultar la llista de museus europeus que hi participen en aquest enllaç:

http://museumweek2015.org/en/participants/

Com hi puc participar?

Tothom qui ho desitgi pot participar durant la setmana, formulant les seves preguntes, comentaris, explicant les seves experiències al museu, amb un selfie, imatge, video, record,….amb l’etiqueta #d’aquell dia

També està oberta la participació a qualsevol centre que hi estigui interessat mitjançant el següent formulari d’inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/1xUHUuKoFsBL0AaTwlJfakV3CV4MS8DVB3fFLxdgjfrw/viewform

Us convidem a participar d’aquesta experiència, d’aprofitar aquesta oportunitat de que els museus us presenteu d’una manera informal als vostres públics i a tothom a que digueu la vostra i compartiu les vostres visites als museus.

El compte enrere ja ha començat, i encara queda temps per preparar imatges, recordar aquella visita al vostre museu preferit de quan éreu petits, aquella foto de la visita amb elcole, aquell dibuix que vaig fer del museu, aquella anècdota tan divertida,….

Ens agradaria molt que ho compartíssiu amb nosaltres. Com ho veieu?

Més informació:
http://www.mardixon.com/wordpress/museumweek-explained/

http://museumweek2015.org/