Torna “Ask a curator day”: Tu preguntes i els experts responen

La participació es fa a través de la plataforma twitter, mitjançant el hashtag #askacurator. Durant tot el dia 17, tothom que ho destigi podrà seguir les respostes dels experts i conservadors dels diversos museus participants. Abans d’aquest dia però, es poden adreçar les preguntes al compte i adreça de twitter de cada institució participant, sempre amb la referència de l’etiqueta #askacurator i l’àlies d’usuari del museu. D’aquesta manera quedaran centralitzades prèviament totes les preguntes i es podrà fer un seguiment durant el mateix dia 17 de totes les respostes.

Aquest esdeveniment està gestionat a través del web www.mardixon.com/wordpress/askacurator-day/  amb la llista de museus, galeries i centres de tot el món que participen en la iniciativa, agrupats per països i categories, segons siguin centres de ciència, museus o galeries d’art.

El Museu de Ciències Naturals ja porta 4 anys participant-hi. El nombre de museus i centres de ciència segueix sent baix i des d’aqui animem a que els centres s’hi apuntin : http://www.mardixon.com/wordpress/askacurator-who-to-ask/

Us convidem que ens adreceu les vostres preguntes ( @museuciencies + pregunta+#askacurator) i que el dia 17 estigueu connectats a Twitter amb l’etiqueta #askacurator  per tal de presenciar el debat mundial i les respostes dels nostres experts i de la resta de museus del món.

Mentrestant i si voleu seguir les novetats sobre aquesta iniciativa, qui pregunta i qui respon podeu entrar a #askacurator del Twitter.