Biodiversidad, guia de recursos

Equip del Centre de Documentació del Museu

La publicació electrònica Biodiversidad: guía de recursos és un compendi de lectures, llibres infantils i juvenils, audiovisuals i multimèdia, recursos didàctics, webs, exposicions i activitats relacionades amb tots els àmbits de la biodiversitat: ecosistemes, hàbitats, espècies, taxonomia, legislació, etc.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, juntament amb 12 centres de documentació especialitzats d’arreu de l’estat espanyol, majoritàriament adscrits a universitats, parcs naturals i instituts de recerca, hi ha participat aportant referències de tota índole.

L’objectiu d’aquest recurs electrònic, editat amb motiu de la celebració del 12º Congreso Nacional de Medio Ambiente, sota llicència Creative Commons, és proporcionar informació útil i actualitzada per a projectes, programes de recerca, activitats educatives…