La Fundació Trinijove decora la botiga del Museu Blau

El proper dissabte 6 de desembre la botiga del Museu Blau obrirà amb la decoració pròpia de les festes nadalenques, gràcies al disseny i muntatge fet per la Fundació Privada Trinijove.

En el marc del programa d’equitat del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, s’ha dut a terme aquesta col·laboració amb Trinijove, per tal que els infants del Centre Obert Neus Puig i els usuaris del Centre d’Art Social Comunitari facin activitats de descoberta amb un objectiu específic i visible al Museu, i a la vegada, fomentant espais per a la creativitat, la formació i la transformació d’aquests col·lectius en risc d’exclusió social.

Enguany, doncs, l’objectiu ha estat la decoració nadalenca de la botiga del Museu Blau, que troba la inspiració en elements característics de l’altra seu del Museu, el Jardí Botànic de Barcelona, equipament que van visitar prèviament els creadors de l’obra.

El Centre d’Art Social Comunitari ofereix tallers de diverses disciplines artístiques (teatre, art-teràpia, audiovisual, ràdio, art comunitari, hort o creació tèxtil) a persones en situació d’exclusió social amb la finalitat de facilitar la seva integració, aprofitant que aquestes activitats proporcionen un espai per a la creativitat, la transformació i el diàleg.

El Centre Obert Neus Puig és un espai destinat a nens i nens de P5 a 6è d’Educació Primària del barri de la Trinitat Vella. És un projecte que neix d’una demanda de l’Ajuntament de Barcelona, després de detectar a través de Serveis Socials la necessitat de donar una especial atenció als infants del barri en situació de risc social i les seves famílies. Dóna atenció als infants en horari extraescolar oferint un espai lúdic i formatiu compensatori, on adquirir hàbits higiènics i alimentaris, fomentar la pràctica esportiva, l’expressió artística, els valors i l’educació democràtica

Lloc: Museu Blau
Dates: del 4 de desembre de 2014 al 6 de gener de 2015
Acte d’inauguració de la decoració: el 4 de desembre, a les 11 h
Accés lliure